Pastori

Olen Jussi, täytän näillä main 60 vuotta. Olen toiminut aiemmin poliisina ja vuodesta 2009 olen ollut pastorina eri seurakunnissa Suomessa. Olen ”sunnuntaisoittelija”, instrumentteina ovat kontrabasso ja bassokitara. Tykkään basistivitseistä.

Olen Marja, psykiatrinen sairaanhoitaja ja taideterapeutti. Maalaan itseni ja muiden iloksi ja vedän erilaisia luovia ryhmiä. Soitan pianoa ja pidän laulamisesta. (Instagram: heikkilamarja_art)
Meillä on kaksi aikuista omillaan asuvaa tytärtä.

Kokemusta turistityössä olemme saaneet aiemmin Suomen eteläisimmässä vanhainkodissa, Espanjan Fuengirolassa, jossa asuimme kolme talvikautta. Meidän vastuulla oli lapsi- ja nuorisotyö ja lisäksi kaikki muukin, mikä kohdalle sattui.

Suosittu turistikaupunki

Pattayan kaupunki tunnetaan kaikkialla maailmassa nk. seksiturismi kaupunkina. Sanotaan, että Thaimaan tunnetuin lomakohde viihdyttää lomalaisia aamutunneista yömyöhään. Nykyisin Pattaya tunnetaan myös yhtenä kaikkein monipuolisimmista ja viihtysimmistä lomakohteista. Vilkas kaupunkielämä, mahtavat harrastusmahdollisuudet, lämmin sää, pitkät hiekkarannat, hyvä ruoka ja hymyilevät ja ystävälliset ihmiset houkuttelevat useita kymmeniä tuhansia suomalaisturisteja vuosittain lomanviettoon Pattayalle.

Katukuva Pattayan yöelämästä

Hienon ja ylellisen lomaelämän keskeltä löytyy myös kaupungin toinenkin puoli – kadut ja baarit ovat täynnä nuoria tyttöjä, jotka ovat tarjoamassa itseään turistien ja muidenkin tarpeisiin. Baarista voi ostaa “vuokravaimon” pienellä rahalla vaikkapa muutamaksi viikoksi huvittelemaan kanssaan. Pattayan kaduilla ja  pitkässä rantapuistossa tapaa jatkuvasti huumeiden käyttäjiä, liiman haistelijoita, kerjäläisiä ja jopa lapsia, joilla ei ole mitään tietoa, missä isä tai äiti menee. Kaiken tämän lisäksi, usein tapaa myös länsimaalaisia ihmisiä, joiden rahat ovat menneet tämän kaupungin huvituksiin ja joilla ei enää ole rahaa edes yöpaikkaan. Ystävien ja sukulaisten apu kotimaan paluulippuun on ainoa mahdollisuus.

Pattayan kaupunki tarvitsee kipeästi evankeliumin ilosanomaa syntisiä armahtavasta ja meitä kaikkia niin suuresti rakastavasta Jeesuksesta, joka vielä on täydellinen vastaus niin elämässään onnistuneille, kuin myös siinä epäonnistuneille ihmisille!

Kotikirkon tiimi

Comments are closed.